TOM DUMOULIN VERLENGT CONTRACT MET TEAM SUNWEB TOT 2022


Dat maakte de Giro-winnaar bekend in Sunwebs nieuwe online talkshow Creating Memories In de eerste aflevering van Sunwebs Talkshow Creating Memories maakte Giro-winnaar Tom Dumoulin bekend dat hij zijn contract met Team Sunweb tot 2022 heeft verlengd. Vlak daarvoor werd Dumoulin in Sunwebs kantoor in Rotterdam gehuldigd.
 
Het voltallige personeel van Sunweb was vandaag in het roze gekleed om op het Rotterdamse kantoor Tom Dumoulin te huldigen en te bedanken voor de unieke sportherinnering die hij in de Giro D’Italia heeft gecreëerd. Daarna maakte Dumoulin bekend dat hij tenminste tot 2022 zal blijven uitkomen voor Team Sunweb. Dat levert ongetwijfeld nieuwe, onvergetelijke herinneringen op.
 
 
Nieuwe online talkshow
 
Het grote nieuws werd bekend gemaakt in Sunwebs nieuwe online talkshow: “Creating Memories”. Tenminste tien keer per jaar, o.a. rondom belangrijke wielerwedstrijden, zal Sunweb op locatie een talkshow maken die live op internet wordt uitgezonden. De presentatoren en gasten (bekende en onbekende wielerfans, professionals van Team Sunweb) hangen samen met het land waarin wordt uitgezonden. In elke show wordt voorbeschouwd of teruggeblikt op de koers, en wanneer Team Sunweb belangrijk nieuws te melden heeft, zal dat hier verkondigd worden.??Vandaag was de eerste uitzending van Creating Memories. Naast Dumoulin en enkele van zijn teamgenoten schoven ook ploegbaas Iwan Spekenbrink, Sunweb-oprichter Joost Romeijn en singer-songwriter en wielerfan Blaudzun aan. Cabaretiers Peter Heerschop en Viggo Waas presenteerden de uitzending.
 
 
Creating Memories
 
De titel van de talkshow, Creating Memories, verwijst naar Sunwebs missie: de mooiste vakantieherinneringen creëren voor hun klanten. Weer terug in eigen land geven die herinneringen de energie waarmee je er weer even tegenaan kunt. Sunweb draagt daarom graag een steentje bij aan de vorming daarvan. Sunweb sponsort zodoende niet alleen een succesvol wielerteam, het bedrijf is ook sponsor van mooie herinneringen.
 
Creating Memories wordt live uitgezonden op de Sunweb-kanalen op YouTube, Facebook en Instagram.Exclusief4man